Agore Kiinteistöt portfolion operatiivinen johto vaihtuu

Trevianilla viime lokakuussa aloittanut Anni Tenhunen on nimitetty kiinteistösijoitusyhtiö Agore Kiinteistöjen portfoliomanageriksi. Vuonna 2017 perustetun kiinteistöportfolion omistajina toimivat suomalainen eläkevakuutusyhtiö Elo, ruotsalainen eläkerahasto AP1 ja Trevian yhdessä. Tällä hetkellä Agoren portfolio sisältää kiinteistöjä kahdeksassa kaupungissa Suomessa ja on kokonaisarvoltaan noin 200 miljoonaa euroa.

Tenhunen vastasi ennen Trevianille siirtymistään Colliersin kaupallisesta konsultoinnista ja kehityksestä Suomessa. Hänellä on vahva osaamistausta kauppakeskusten vuokrauksesta ja kehittämisestä sekä vuokralaisrajapinnan tiedon hyödyntämisestä. Koulutukseltaan hän on kiinteistötalouden diplomi-insinööri.

– Olen iloinen päästessäni työskentelemään Agore-portfolion parissa Trevianin tiimissä, josta löytyy pitkä ja laaja kokemus Suomen kiinteistömarkkinasta. Agore-portfolion kiinteistöt ovat enimmäkseen kasvavien kaupunkien ydinkeskustoissa sijaitsevia mixed use- ja kauppakeskuskiinteistöjä, joista löytyy jo tänä päivänä monipuolinen vuokralaiskokoonpano. Portfolion kehittäminen on minulle erittäin innostava haaste. Kiinteistöissä on vielä runsaasti potentiaalia markkinaposition asemoimiseen paikallisesti sekä tiedolla johtamisen kehittämiseen, Tenhunen summaa.

Aiemmin salkkua vetänyt Jussi Raitaniemi jatkaa Agoren strategiatyön parissa.

– Olemme työstäneet salkun vuokrausasteen nostamisen parissa erittäin tiiviisti ja olemme nostaneet taloudellista käyttöastetta noin 10 prosenttiyksikköä viimeisen vuoden kuluessa.  Tämä on luonteva hetki siirtää seuraavan kehitysvaiheen operatiivinen vetovastuu Annille salkun seuraavan kehitysvaiheen vauhdittamiseksi, Raitaniemi toteaa.

Lue lisää Annin mietteistä Kiinteistöuutisten artikkelista

Lisätietoja:

Anni Tenhunen
Portfolio Manager
+358 40 725 6005
anni.tenhunen@trevian.fi

X