Ajankohtaista

18.09.2023 Tampereen Tullintorin uudet kuviot

Tampereen Tullintori on kokenut merkittävän muutoksen, joka on tehnyt siitä jälleen elinvoimaisen ja houkuttelevan kaupungin keskustassa. Tämä muutos ei ole tapahtunut pelkästään kiinteistön konseptiuudistuksen ansiosta, vaan myös rohkeiden yrittäjien ansiosta, jotka ovat toteuttaneet omia visioitaan ja liikeideoitaan.

28.06.2023 Kuntokeskus Liikku avaa uuden kuntokeskuksen Jyväskylän Kolmikulmassa

Jyväskylän keskustassa sijaitsevan Kolmikulman palvelut monipuolistuvat kunnolla, kun Kuntokeskus Liikku avaa uuden, yli 1000 m² kuntokeskuksen kiinteistön 1. kerrokseen S-Marketin viereen. Rakennustyöt alkavat kesän jälkeen ja tavoitteena on pitää avajaisia loppuvuodesta.

19.06.2023 Pysäköintipalvelut uudistuvat Jyväskylän Kolmikulmassa

Jyväskylän keskustassa sijaitsevan, Agore Kiinteistöjen omistaman, Kolmikulman pysäköintioperaattoriksi vaihtuu syyskuun alusta Aimo Park. Uuden operaattorin myötä pysäköintipalvelut ottavat aimo harppauksen eteenpäin ja tilat ehostetaan uuteen uskoon.

08.06.2023 Globaali sähköautojätti avasi toimipisteen Ouluun Agoren omistamaan ja Trevianin hallinnoimaan kiinteistöön

Maailman suurin sähköautojen valmistaja on laajentanut Suomen toimintojaan pohjoiseen avaten toimipisteen Kallisenkaarre 5:n kiinteistöön Oulun Limingantullissa. Vihreän siirtymän myötä sähköautojen määrä on suuressa kasvussa Suomessa, ja alan toimijan liittyminen asiakaskuntaan kulkee vahvasti linjassa Agoren ja Trevianin omien vastuullisuustavoitteiden kanssa.

27.04.2023 Agore Kiinteistöjen arvot nousevat esiin juuri julkaistussa vastuullisuusraportissa

altakunnallisesti Suomen suuriin ja keskisuuriin kaupunkeihin kiinteistökohteensa sijoittanut Agore Kiinteistöt on julkaissut vuoden 2022 vastuullisuusraporttinsa. Raportti kattaa kolmen omistajan, Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Elon, Ruotsin kansallinen eläkesäätiö Första AP-fondenin ja Trevian Asset Management Oy:n kiinteistöportfolion, jota Trevian hallinnoi.

X