Espresso House avasi ensimmäisen mobiiliyksikön Rovaniemen Revontuleen

Pohjoismaiden suurin kahvilaketju Espresso House avasi ensimmäisen siirrettävän mobiiliyksikön Revontuleen Rovaniemelle yhteistyössä Agore Kiinteistöjen ja Topbox Oy:n kanssa.

“Olemme todella innoissamme päästessämme testaamaan yrityksen ensimmäistä Topbox-yksikköä juuri Revontulessa. Yksikkö on rakennettu yhteistyössä vuokranantajan ja Topbox Oy:n kanssa” sanoo Espresso House Finlandin maajohtaja Santtu Hellström.

Uusi Topbox-yksikkö sijaitsee keskellä Revontulen kauppakeskusta. Sijainti on otollinen takeaway-kahville, mutta yksikön ympäriltä löytyy myös muutama istumapaikka rauhallisempaan kahvin nautiskeluun.

Revontulen kauppakeskuspäällikkö Tiia Huikuri on myös Topbox-yksiköstä innoissaan. Hän kertoo luvassa olevan jotain täysin uutta ja hienoa, toivottaen samalla kaikki tervetulleeksi kahville.

Espresso House on yksi Euroopan nopeimmin kasvavista kahvilaketjuista ja Pohjoismaiden suurin. Ketjulla on n. 500 kahvilaa Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Saksassa ja Suomessa. Espresso Housessa työskentelee lähes 7 500 intohimoista kahviammattilaista.

Espresso House avasi ensimmäiset kahvilansa Suomessa vuonna 2015. Aluksi kasvu keskittyi pääkaupunkiseudulle, mutta tänä päivänä kahviloita löytyy lähes kaikista Suomen suurimmista kaupungeista. Kahviloita on nyt Suomessa 62, ja kasvu jatkuu tasaisesti noin 15 kahvilan vuosivauhdilla. Uusi siirrettävä mobiiliyksikkö tarjoaa Espresso Houselle mahdollisuuden kasvaa sijainteihin, joissa kahvila ei ole aiemmin toiminut.

X