Ajankohtaista

24.02.2023 Vapauden hinta -valokuvanäyttely Venäjän hyökkäyssodan tuhoista Ukrainassa esillä Tampereen Tullintorilla 20.2.-5.3.2023

Tampereen Tullintorilla 20.2.-5.3.2023 järjestettävä Vapauden hinta -valokuvanäyttely tuo esille ukrainalaisten surun ja menetyksen, mutta myös toistensa auttamisen ja yhteisen vastarinnan. Näyttelyssä on myös kuvia Ukrainasta ennen venäjän hyökkäystä – muistuttamassa meitä siitä, kuinka hyökkäys voi tuhota elämän ja maan hetkessä – keskellä Eurooppaa.

18.11.2022 Agore Kiinteistöt mukaan valtakunnalliseen Astetta alemmas -kampanjaan

Pohjoismaisomisteinen kiinteistöportfolio Agore Kiinteistöt on mukana valtakunnallisessa Astetta alemmas -kampanjassa, joka on valtionhallinnon yhteinen energiansäästökampanja.

Sen tavoitteena on, että kaikki suomalaiset tekevät konkreettisia ja nopeasti tehoavia energiansäästötekoja.

01.11.2022 Agoren opintomatka Osloon

Syyskuun lopulla Agore oli mukana Suomen Kauppakeskusyhdistyksen järjestämällä opintomatkalla Oslossa, Norjassa.

Kolme päivää sisälsi monipuolisesti ohjelmaa: mielenkiintoisia keskusteluja kauppakeskusmarkkinoista ja monia vierailuja Oslon kauppakeskuksiin tutkimaan yhtenäisyyksiä ja eroavaisuuksia.

12.10.2022 Agore Kiinteistöt kantaa vastuunsa energiakriisissä

Energian käytön säätely ympäristön ja kustannusten näkökulmasta, kehittyvä automaatiotekniikka ja kasvava seuranta ovat kiinteistöjen huollon ja ylläpidon kannalta Agorella perustoimintaa, jota on viety eteenpäin vastuullisuusjohtamisen tärkeimpinä kulmakivinä jo ennen energian saatavuuden mahdollisia ongelmia.

05.10.2022 BLOGISARJA, osa 2: Tulevaisuuden toimistojen 10 houkuttavuustrendiä

Etätyöskentelymahdollisuus on tuonut joustavuutta tehokkaaseen ajankäyttöön, mutta yhteisöllisyys, ergonominen työympäristö ja monet muut toimistojen edut eivät kuitenkaan täyty kotitoimistoissa.

Tässä blogin osassa käsitellään houkuttavuustrendit 6.-10. Blogin ensimmäisessä osassa käsiteltiin trendit 1.-5.

27.09.2022 BLOGISARJA, osa 1: Tulevaisuuden toimistojen 10 houkuttavuustrendiä

Mitä tekijöitä työntekijät arvostavat ja kaipaavat toimistoympäristöstä, ja mitkä toimistojen edut houkuttelevat työntekijöitä toimistoille? Alan asiantuntijoidemme toimesta kokosimme kymmenen toimistojen houkuttavuustrendiä, joita tulevaisuuden toimistoissa tulisi huomioida.

Tässä blogin osassa käsitellään houkuttavuustrendit 1.-5. Blogin toisessa osassa käsitellään trendit 6.-10.

X