Arvot

Laatu, kestävyys ja paikallisyhteistyö.

Agore Kiinteistöt haluaa pitää kaupungit vilkkaina kauppa- ja kohtaamispaikkoina ja kasvattaa kaupunkien sydämiä. Yhtiö pyrkii tarjoamaan eläviä kaupunkikeskustoja sekä inspiroivia työympäristöjä modernien ja toimivien vähittäiskaupan liiketilojen sekä toimistotilojen kautta.

Laatu – Jokainen Agoren kiinteistö on uniikki ja ainutlaatuinen, moderni sekä tarkoituksenmukainen. Jokainen kauppapaikka ja toimistotila täyttää tiukat Agore-standardit.

Kestävyys – Modernit sekä toimivat tilat kestävät loistavasti aikaa ja elämää, jonka lisäksi Agorella keskitytään pitkäaikaisiin kumppanuuksiin. Pitkäaikaista yhteistyötä kehitetään vuokralaisten kuuntelemisella, paikallisella asiantuntemuksella sekä läsnäololla. Agore-standardien vuoksi jokainen tila on kestävä, niin kulutuksen kuin kehityksenkin kannalta.

Paikallisyhteistyö – Agore haluaa tarjota houkuttelevia kohtaamispaikkoja kohdekaupunkiensa asukkaille. Tämä vaatii paikallistason tuntemusta jokaisesta kohdekaupungista ja paikallisten toiveiden ymmärrystä yksilöllisissä kaupungeissa.

Omistajat

Agoren taustalla toimii kolme vakaata omistajaa, Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Elo, Ruotsin kansallinen eläkesäätiö Första AP-fonden ja Trevian Asset Management Oy.

Jokaisen kolmen omistajan arvoihin sisältyy vastuullinen sijoitustoiminta, vakavaraisuus ja kustannustehokkuus, ja nämä kaikki näkyvät myös Agore Kiinteistöjen toiminnassa. Sijoituskiinteistöjen arvon kehittäminen on toiminnan keskiössä, samoin kuin vuokralaisten hyvinvointi.

Yhtiön toimintaa hallinnoi Trevian Asset Management, jonka useat toimipisteet ympäri Suomen mahdollistavat paikallisen ja ennakoivan kiinteistönhallinnan. Hallinnoinnissa tärkeintä on paikallisuus ja läsnäolo.

Ota yhteyttä

Agore on paikallisesti aktiivinen toimija, joka hoitaa ja pyrkii parantamaan suomalaisten kasvavien kaupunkien sydämiä: kaupungit tarvitsevat houkuttelevia kohtaamispaikkoja asukkailleen.

Anni Tenhunen
Portfolio Manager
+358 40 725 6005
anni.tenhunen@trevian.fi

Jussi Raitaniemi
Business Director, Partner
+358 50 343 8275
jussi.raitaniemi@trevian.fi

Erkka Enomaa
Head of Retail Leasing
+358 50 514 8102
erkka.enomaa@trevian.fi

Kiia Hynnä
Retail Consept & Leasing Manager
+358 50 326 1570
Kiia.hynna@trevian.fi

Janne Toikka (Tullintori, Kolmikulma)
Asset Manager
+358 50 587 0050
janne.toikka@trevian.fi

Sari Mustapää (Galleria, Lanterna, Aapeli)
Shopping Centre Manager
+358 40 822 5488
sari.mustapaa@trevian.fi

Jussi Mattila (Oulu Kirkkokatu, Oulu Kallisenperä, Chydenia)
Asset Manager
+358 50 307 5245
jussi.mattila@trevian.fi

Tiia Huikuri (Revontuli)
Shopping Centre Manager
+358 44 989 6643
tiia.huikuri@trevian.fi

X