Agore Kiinteistöjen omistamassa Kauppakeskus Galleriassa Lappeenrannassa avaa uusia toimijoita

Lappeenrannan keskustassa sijaitseva Kauppakeskus Galleria saa uusia vuokralaisia kesällä ja syksyllä. Kauppakeskuksessa käynnistyy liiketilan muutosremontteja kun Generaxion Oy muuttaa Galleriaan kesällä ja syksyllä avaa ovensa Parturi-Kampaamo Sarianna.

Generaxion Oy on yritysten kilpailukyvyn kasvattamiseen ja digitaaliseen asiakashankintaan erikoistunut markkinointitoimisto. Yritys toimii Suomessa viidellä paikkakunnalla, ja sen noin 140 asiantuntijaa auttavat satoja eri kokoisia yrityksiä – strategisesta suunnittelusta ja brändinrakennuksesta aina digitaalisten ympäristöjen toteutukseen sekä markkinoinnin kanavointiin ja jalkautukseen saakka. Lappeenrannassa Generaxion Agencyssa on hieman alle 20 asiantuntijaa, jotka palvelevat yrityksiä kokonaisvaltaisesti markkinoinnin kentällä luovuutta ja markkinoinnin teknologiaa yhdistävällä osaamisellaan.

“Kumppanuussuhde monen asiakkaamme kanssa on jo täysi-ikäinen, esimerkkinä vaikkapa Auto-Kilta. Meille on tärkeää auttaa myös lappeenrantalaisyrityksiä menestymään”, kertoo Sonja Popoff, Generaxionin Agency-liiketoiminnan vastaava johtaja.

“Uuden toimistomme keskeinen sijainti muun muassa hyvien lounaspaikkojen äärellä on meille tärkeä osa työhyvinvointia. Asiakkaiden on myös vaivatonta tulla meille kylään”, päättää Popoff.

Parturi-Kampaamo Sariannan palvelut täydentävät Gallerian jo ennestään laajaa muodin tarjontaa. Tänä vuonna Galleriassa on avattu myös Kahvila Miku, Dressmann ja Plastic Surgery Center. Gallerian kävijämäärät on kasvaneet ensimmäisen kvartaalin aikana 31 % ja Gallerian liiketilat on lähes täyteen vuokrattu, iloitsee kauppakeskuspäällikkö.

LISÄTIEDOT
Sari Mustapää, Kauppakeskuspäällikkö, +358 40 822 5488, sari.mustapaa@trevian.fi
Sonja Popoff, Head of Agency Business, +358 400 933 236, sonja.popoff@generaxion.fi

Agore Kiinteistöt on vuonna 2017 perustettu täysin pohjoismaisomisteinen kiinteistösijoitusyhtiö. Agoren portfolio sisältää kiinteistöjä 8 kaupungissa ympäri Suomea. Portfolio on kokonaisarvoltaan noin 200 miljoonaa euroa. Agore sitoutuu vastuulliseen kiinteistöliiketoimintaan ja tähtää oman toimintansa kehittämisessä laatuun ja kestävyyteen. Tiivis paikallisyhteistyö on Agoren toiminnalle tunnusomaista, jotta kaupunkien keskustat säilyvät vilkkaina ja elinvoimaisina. www.agore.fi

Trevian Asset Management on suomalainen, avainhenkilöidensä omistama toimitiloihin ja asuntoihin keskittyvät kiinteistösijoitus- ja kiinteistövarainhoitoyhtiö, joka tuottaa asiakkaidensa tarpeiden mukaisesti optimoituja ja aktiivisesti hoidettuja kiinteistövarainhoitopalveluja ja – rahastoja. Yrityksen palvelut on suunnattu erityisesti institutionaalisille kiinteistösijoittajille, pankeille sekä muille ammattimaisille sijoittajille. Trevianilla on hallinnoitavanaan yhteensä 1,2 miljardin euron kiinteistövarallisuus. www.trevian.fi

X