Kauppakeskus Galleriaan avataan uusi kahvila-ravintola

”Kauppakeskus Lappeenrannan Galleria täyttää marraskuussa 15 vuotta. Ravintolan liiketila on odottanut yrittäjää jo pidemmän aikaa, mutta vihdoinkin iloitsemme siitä, että yrittäjät Meiling ja Zhang ovat löytäneet mieluisan kodin yritykselleen Lappeenrannan ydinkeskustasta”, kertoo kauppakeskuspäällikkö Sari Mustapää Kauppakeskus Galleriasta Trevianilta.

Kauppakeskus Lappeenrannan Gallerian tulevan ravintolan omistajat, Meiling ja Zhang Yi.

Meiling on kotoisin Kantonista, Etelä-Kiinasta ja asunut Suomessa vuodesta 2004, alunperin Lappeenrannassa, sittemmin Helsingissä. Zhang Yi on Nanjingista, Keski-Kiinasta ja hän on asunut Suomessa vuodesta 2002 alkaen.

Meiling ja Zhang Yi ovat työskennelleet monipuolisesti matkailu- ja ravintola-alalla jo pitkään. Vapaa-ajalla matkustus ja ruokailu ovat lähellä sydäntä. Yhteinen kahvila-ravintola on ollut pitkäaikaisena haaveena. Meiling muutti perhesyistä takaisin Lappeenrantaan vuosi sitten ja näki että monipuolisia aasialaisia annosruokia tarjoavalle kahvila-ravintolalle olisi tilausta. Ravintolatuotteilla tulee olemaan siis aasialaistwist, mutta valikoimista löytyy myös tuotteita kahvila-asiakkaille. Kahvilapuolen tuotteina on monipuolinen kahvilajitelma sekä konditoriatuotteet.

Liiketilan konseptisuunnittelijana toimii paikallinen Kati Lyytikäinen knab designista. Katilla on vahva kokemus erityisesti ravintoloiden ja hotellien konseptisuunnittelusta.

”Tilatoimintojen ja ilmeen osalta konseptin lähtökohtana on ’moderni aasialaisuus yhdistettynä skandinaaviseen ilmeeseen’. Näin tila tulee kutsumaan kaikki luokseen, eikä liikaa profiloidu”, täsmentää Kati.

Remontti liiketilassa käynnistyy marraskuussa ja ravintolan on tarkoitus avata mahdollisimman pian, mutta todennäköisesti aikaisintaan alkuvuodesta 2023.

”Lappeenrannan Galleria alkaa olla vuokrattu lähes täyteen”, iloitsee Mustapää.

Lisätietoja:

Sari Mustapää
Trevian Asset Management
sari.mustapaa@trevian.fi
+358 40 822 5488

Agore Kiinteistöt on vuonna 2017 perustettu täysin pohjoismaisomisteinen kiinteistösijoitusyhtiö. Tällä hetkellä Agoren portfolio sisältää kiinteistöjä Suomessa ja portfolio on kokonaisarvoltaan noin 200 miljoonaa euroa. Tavoitteena on kasvattaa salkku jopa yli 400 miljoonan euron kokoon, ja tämän vuoksi yhtiö etsii aktiivisesti uusia kohteita. Agore keskittyy laatuun, kestävyyteen ja paikallisyhteistyöhön, jotta kaupungit pysyvät vilkkaina.

X