Mehiläiseltä miljoonaluokan investointi Lappeenrannassa – kiinteä magneettitutkimuslaite käyttöön syksyllä

Lappeenrannan Mehiläinen laajentaa toimitilojaan kiinteän magneettitutkimuslaitteen ja uusien vastaanottohuoneiden myötä. Syksyllä aukeavissa kuvantamisen tiloissa tulee olemaan myös uusittu natiiviröntgenlaite. Investoinnin kokonaisarvo nousee noin 1,5 miljoonaan euroon.

”Kuvantamispalvelumme paranevat entisestään uuden magneettitutkimuslaitteen myötä. Tähän asti magneettikuvauksia on tehty Mehiläisen magneettirekassa Maakuntagallerian edustalla kerran viikossa. Uuden kiinteän magneetin myötä pääsemme tarjoamaan asiakkaillemme entistä paremman aikojen saatavuuden ja varmistamaan palveluidemme korkean laadun”, iloitsee Mehiläinen Lappeenrannan yksikönjohtaja Kati Sarén.

250 m2:n lisätilat vapautuvat Mehiläisen käyttöön 1.5. alkaen.

”Remontti ajoittuu kesälle ja uudet kuvantamisen tilat päästään avaamaan syksyllä. Suunnittelussa on panostettu toimiviin ja viihtyisiin tiloihin, joihin myös Hammas Mehiläisen kuvantaminen siirtyy. Lisäksi erikoislääkäreiden vastaanottotarjontaa tullaan lisäämään, kun uusia vastaanottohuoneita saadaan käyttöön”, Sarén kertoo.

Kattavat palvelut jo yli 100 ammattilaisen voimin

Mehiläinen Lappeenrannassa asiakkaita palvelee yli 100 terveydenhuollon asiantuntijaa.

Palvelutarjonta kattaa yleis- ja erikoislääkärivastaanotot, työelämäpalvelut, laboratorio- ja kuvantamistutkimukset, suun terveyden, fysioterapian ja mielen hyvinvoinnin palvelut, pientoimenpiteet, vatsan ja suoliston tähystystutkimukset sekä Felicitas Mehiläisen lapsettomuushoidot.

”Odotamme innolla tulevaa laajennusta, joka on hyvä jatko alkuvuonna toteuttamallemme lääkärikeskuksen kattavalle tilailmeremontille”, Sarén toteaa.

”On hienoa, että Mehiläinen investoi Lappeenrantaan lisäämällä palvelutarjontaansa ja tarjoaa siten entistä kokonaisvaltaisempaa palvelua Etelä-Karjalassa. Mehiläisen laajennuksen myötä myös kauppakeskuksen toimisto muuttaa kevään aikana uusiin tiloihin Kauppakadulle entisiin Nordean katutason tiloihin”, sanoo kauppakeskuspäällikkö Sari Mustapää Trevianilta.

Mehiläinen Lappeenranta sijaitsee kauppakeskus Gallerian kolmannessa kerroksessa osoitteessa Kauppakatu 40.

X