Rituals avaa uuden myymälän Rovaniemen Revontuleen

Rituals Cosmetics on Amsterdamissa vuonna 2000 perustettu kauneus- ja hyvinvointibrändi. Tuotemerkin filosofia on muuttaa arkiset rutiinit merkityksellisemmiksi rituaaleiksi. Edullisilla mutta eksklusiivisilla tuotteilla vartalonhoidossa, kodinhoidossa ja ihonhoidossa Rituals auttaa asiakkaita hidastamaan ja rentouttamaan kehoaan, mieltään ja sieluaan.

Vuodesta 2000 lähtien Rituals on avannut yli 1000 myymälää, 3900 shop-in-shoppia ja viisi kaupunkikylpylää 36 maassa ympäri maailmaa. Ritualsin tultua Suomen markkinoille vuonna 2022 tuotemerkki on laajentunut nopeasti. Useiden menestyksekkäiden myymälälanseerausten jälkeen eri puolilla Suomea Rituals tiedottaa ensimmäisen myymälänsä avaamisesta Pohjois-Suomeen, Rovaniemen sydämeen.

Rituals on sitoutunut tarjoamaan ylellisiä mutta helposti saatavilla olevia kauneus- ja hyvinvointituotteita, ja odottavat innolla, että heistä tulee kiinteä osa paikallista yhteisöä ja että he voivat palvella sekä asukkaiden että Rovaniemellä vierailevien matkailijoiden monipuolisia tarpeita.

Rituals-myymälä Rovaniemellä on 11. Rituals-myymälä Suomessa

”Olemme iloisia voidessamme tuoda Rituals-kokemuksen Rovaniemelle”, sanoo Eva Rehnström, Head of Retail Finland. ”Rovaniemen valitseminen seuraavaksi kohteeksemme oli meille luonnollinen valinta. Kaupungin ja Revontulen eloisa ja energinen ilmapiiri vastaa upeasti brändiviestiämme.”

Myymälä avataan toukokuussa 2024. Se tulee sijaitsemaan keskellä Revontulta, Tokmannin uuden myymälän ja Carlingsin vaatekaupan vieressä. Rituals odottaa innolla, että siitä tulee olennainen osa Rovaniemen kukoistavaa yhteisöä ja että se tarjoaa unohtumattoman ostokokemuksen kaikille kävijöille.

”Olemme todella iloisia ja toivotamme Ritualsin lämpimästi tervetulleeksi Revontuliin. Ritualsin tuotevalikoima tulee täyttämään paikallisten ja matkailijoiden tarpeet. Uusi myymälä tulee olemaan myös visuaalisesti todella kaunis lisä Revontulen myymälävalikoimaan”, kertoo Revontulen kauppakeskusjohtaja Tiia Huikuri.


Agore Kiinteistöt on vuonna 2017 perustettu täysin pohjoismaisomisteinen kiinteistösijoitusyhtiö. Tällä hetkellä Agoren portfolio sisältää kiinteistöjä 8 kaupungissa ympäri Suomea. Portfolio on kokonaisarvoltaan noin 200 miljoonaa euroa. Agore sitoutuu vastuulliseen kiinteistöliiketoimintaan ja tähtää oman toimintansa kehittämisessä laatuun ja kestävyyteen. Tiivis paikallisyhteistyö on Agoren toiminnalle tunnusomaista, jotta kaupunkien keskustat säilyvät vilkkaina ja elinvoimaisina. www.agore.fi

X