Rovaniemen Revontuleen on avautunut yhdyskäytävä

Kauppakeskus Revontuli juhli aprillipäivänä 1.4. uuden yhdyskäytävän käyttöönottoa. Toisin kuin päivä lupaili, tämä ei ollut pila, vaan totisinta totta pitkän odotuksen jälkeen.

Uusi yhdyskäytävä mahdollistaa liikkumisen Revontulen ja Rinteenkulman kauppakeskuksen välillä mikä helpottaa vieralijoiden sujuvaa kulkemista eri kohteiden välillä. Lisäksi käytävällä on huomioitu autoilijat, sillä välille on rakennettu myös uusi tuulikaappi, joka vie kauppakeskusten väliseen parkkihalliin.

Avajaisissa mukana Revontulen puolelta olivat Trevian Asset Managementin operatiivinen johtaja Jussi Raitaniemi ja kauppakeskuspäällikkö Tiia Huikuri. Rinteenkulman puolelta avajaisissa oli mukana kauppakeskuspäällikkö Pekka Rinne.

”Tämä on hieno yhteistyön näyte Revontulelta ja Rinteekulmalta”, toteaa Jussi Raitaniemi.

Lisätietoja

Tiia Huikuri
Shopping Center Manager
p. 044 989 6643
tiia.huikuri (a) trevian.fi

Agore Kiinteistöt on vuonna 2017 perustettu täysin pohjoismaisomisteinen kiinteistösijoitusyhtiö. Agore investoi Suomen suurimpiin kasvukaupunkeihin erityisesti pääkaupunkiseudun ulkopuolelle ja pyrkii tarjoamaan kohteissaan kaupunkien parhaat ydinkeskustojen kauppapaikat ja toimistotilat. Agoren toiminnan taustalla ovat vakaat omistajat – Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Elo, Ruotsin kansallinen eläkesäätiö Första AP-fonden ja Trevian Asset Management Oy. Yhtiön toimintaa hallinnoi Trevian Asset Management, jolla on Helsingin pääkonttorin lisäksi useita toimipisteitä eri puolilla maata, mikä mahdollistaa paikallisen ja ennakoivan kiinteistönhallinnan.

X