Sukkia Suurella Sydämellä -neulontakampanja onnistui jälleen loistavasti

Joulukuun alussa toteutettu Tampereen Tullintorin, Taito Pirkanmaan ja Tamperemission jo perinteeksi muodostunut Sukkia Suurella Sydämellä -neulekeräys yllätti jälleen myönteisesti.

Tänä vuonna keräys tuotti usean keräyspisteen ja kumppaninsa sekä lukuisten vapaaehtoisten lahjoittajien, neulojien ja Tamperemissionin tekijöiden avulla ennätykselliset 4000 neulosta.

Muun muassa Aamulehden Moro-lehti nosti kampanjaa usein esiin, Taito Pirkanmaa tavoitti taitavat käsityöihmiset ja tänä vuonna Sukkamestarit Oy lähti huikealla lahjoituksella mukaan. Keräykseen lisättiin myös lapasia ja muita neuloksia, ikäihmisten lisäksi perheille.

”Näin kriisitalvena neulekeräyksen tulos on erittäin tervetullut. Lämmintä päällepantavaa tarvitaan vanhusten hoivakodeissa, erityisesti jos sähkökatkokset osuvat kohdalle ja myös vähävaraisten lasten kodeissa”, sanoo Anuliisa Holappa Tamperemissiolta.

Mikään idea ei kanna yksin mihinkään, ei ilman muita ihmisiä, yhteen pelaamista ja halua auttaa. Suuri kiitos kaikille keräykseen ja sen eri vaiheisiin osallistuneille!

Lue Sukkia Suurella Sydämellä -neulekeräyksestä lisää

Suurella Sydämellä jo neljä vuotta
Neulekeräys alkoi Tullintorilla vuonna 2019 ja sukkapareja kertyi ensimmäiseltä vuodelta reilu 700. Sittemmin keräys paisui yli kahteen tuhanteen, yli kolmeen tuhanteen ja joka vuosi mukaan on liittynyt enemmän kumppaneita.

Lisätietoja:

Merikukka Salmi
Head of Marketing & Communications
+358 50 576 6728
merikukka.salmi@trevian.fi

X