Synsam tuo vastuullisen silmälasimuodin Rovaniemelle

Synsam on Pohjoismaiden johtava optisen vähittäiskaupan ketju, joka tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia näkemisen ja silmälasimuodin ratkaisuja. Nyt tuomme vastuullisen silmälasimuodin myös kauppakeskus Revontuleen Rovaniemelle, kun uusi täyden palvelun mega-liike Synsam Revontuli avataan perjantaina 4.3.2022.

Synsamilta löydät alan johtavien huippubrändien silmälasit, aurinkolasit, urheilulasit, piilolinssit, piilolinssinesteet sekä muut optisen alan oheistuotteet. Synsamin ammattitaitoinen henkilökunta auttaa sinua valitsemaan juuri sinulle sopivat kehykset ja linssit laajasta valikoimasta. Kehyksissä ja aurinkolaseissa stylistit tarjoavat laadukkaiden perusmallien lisäksi persoonallisia ja muodikkaita uutuuksia, kansainvälisesti tunnettuja merkkejä sekä kierrätysmateriaalista valmistettuja kehyksiä. Henkilökohtaisen ja maksuttoman tyylineuvonnan lisäksi saat Synsamilta näöntarkastus- ja silmälääkäripalvelut. Synsamilta löydät kaiken mitä tarvitset, haitpa vakuuttavaa tyyliä töihin, rennompaa lookia lomalle, edustavaa ilmettä juhliin tai sporttilasit urheiluun.

”Olemme iloisia saadessamme Synsamin osaksi Revontulen myymälävalikoimaa, ja toivotamme ketjun lämpimästi tervetulleeksi Rovaniemelle. Uusi myymälä tulee näyttämään upealta”, lupailee kauppakeskus Revontulen kauppakeskuspäällikkö Tiia Huikuri.

Synsam Revontulessa voi hankkia myös supersuositun Synsam Lifestyle™ -sopimuksen, jonka kautta silmälasien käyttäjät saavat käyttöönsä kolmet tai useammat silmälasit, aurinkolasit ja urheilulasit. Silmälasien vuokrahinta eli sopimuksen kuukausimaksu määräytyy sen mukaan, millaiset linssit ja kehykset käyttäjä on valinnut. Kuukausimaksuun sisältyvät myös säännölliset näöntarkastukset, vakuutus, linssien vaihto näön muuttuessa sekä yksien silmälasien vaihto uusiin kerran vuodessa. Synsam Lifestyle on olennainen osa Synsamin kestävän kehityksen mukaista toimintaa.

Uusi Synsam-liike avataan Kauppakeskus Revontulen pohjoispäädyn yhdyskäytävälle 4.3.2022.
Lisätietoja:
Vesa Mars, Toimitusjohtaja, Synsam Group Finland Oy, p. 050 4477 681, vesa.mars@synsam.fi

X