Tullintorille uusi ravintola ja vapaa-ajan aktiviteettia hohto-golfista

Lounas työkaverien seurassa, hetken hengähdys erikoiskahvin äärellä tai makumatka maailmalle ruokalistalta poimitun annoksen siivittämänä. Grillikanastaan ja puuhiiliuunilla valmistetuista herkuistaan tunnettu Los Pollos on Tullintorin uusin ravintola, jonka Toni Leskinen ja Jenni Kilponen avasivat vuoden alussa.

Tullintori on Tampereen Tullin alueen vetovoimainen asiointikeskus, jonka kävijämäärä on tuplaantunut runsaassa kahdessa vuodessa nousten viime vuonna jo kahteen miljoonaan.

”Mittavien uudistustöiden jälkeen tiloista oli tyhjänä yli puolet, mutta tällä hetkellä vapaana on vain muutamia yksittäisiä toimistoja sekä pari liiketilaa”, Tullintoria kaksi ja puoli vuotta vetänyt Asset Manager Janne Toikka kertoo.

Lue koko artikkeli alta:

X